Motorrijder (30) uit Tilburg overleden na ongeval in Kaatsheuvel

1572189921-picsay

De 30-jarige motorrijder uit Tilburg die zondag bij een valpartij op de Moersedreef in Kaatsheuvel ernstig gewond raakte, is overleden. De Tilburger raakte tijdens het rijden met zijn voorwiel de achterkant van zijn voorganger.

De 30-jarige motorrijder reed met twee anderen over de Moersedreef in Kaatsheuvel. De Tilburger reed als achterste van de drie en raakte met zijn voorwiel de achterkant van zijn voorganger. Daardoor vielen ze allebei.

Er kwamen zondag veel hulpdiensten op het ongeluk af, waaronder een traumahelikopter. Het slachtoffer werd korte tijd behandeld door de trauma-arts, en daarna met de helikopter naar het ziekenhuis gebracht. De politie meldde maandagochtend dat de 30-jarige Tilburger aan zijn verwondingen is overleden.

Tweede slachtoffer

Het tweede slachtoffer raakte zondag ook gewond en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend wat zijn verwondingen waren.