Verdachte (19) van beroving postbezorgster in Waalwijk meldt zich bij politie

1571225856-picsay

Een 19-jarige Amsterdammer is aangehouden als verdachte van de beroving van een postbezorgster in Waalwijk op woensdag. De verdachte meldde zich woensdagmiddag rond 16.00 uur bij de politie in Sprang-Capelle.

Rond 13.15 uur werd een postbezorgster in de Calèche in Waalwijk beroofd van een aantal enveloppen. Zij werd ineens verrast door een man die enveloppen uit haar handen trok en wegrende richting de Koetshuislaan. Ze werd bedreigd, maar er werd geen wapen gezien tijdens de beroving. De vrouw raakte niet gewond, maar was wel flink geschrokken.

De verdachte van de beroving meldde zich later in de middag, rond 16.00 uur, op het politiebureau in Sprang-Capelle. Daar is hij vervolgens aangehouden. De politie wil in verband met het onderzoek niet zeggen waarom de man zich bij de politie meldde.