Chaos op Midden-Brabantweg bij Kaatsheuvel na botsing tankwagen en maaiwagen, weg hele avond dicht

1573223413-picsay

Op de Midden-Brabantweg (N261) is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd tussen een tankwagen en een maaiwagen, die in de berm aan het werk was. De tankwagen raakte van de weg en botste tegen de maaiwagen. Drie mensen raakten gewond. De weg van Tilburg naar Kaatsheuvel is tot elf uur vanavond dicht. Verkeer moet rekening houden met een vertraging van bijna een uur.

De bestuurder van de maaiwagen zat een tijd klem in zijn cabine. Ook de chauffeur van de tankwagen raakte gewond. Het derde slachtoffer zou ook op de maaiwagen hebben gezeten.

Een traumahelikopter landde op de weg met een trauma-arts aan boord. Het is niet bekend hoe het met de slachtoffers gaat. Ze werden alle drie met ambulances met spoed richting Tilburg gebracht.

Omleidingen
Al het verkeer achter het ongeluk wordt tegen de richting in omgeleid en via de fly-over bij Loon op Zand in de juiste richtingen gestuurd. Daardoor is het extra druk op de ventwegen. Een omstander spreekt van chaos op de weg.