Overval op Texaco-tankstation in Kaatsheuvel, medewerker zou overvaller met schaar hebben verjaagd

1573283535-picsay

Een Texaco-tankstation aan de Erasstraat in Kaatsheuvel is zaterdagochtend rond acht uur overvallen. Volgens een getuige heeft de medewerker van het tankstation de overvaller met een schaar verjaagd.

De politie laat weten dat het gaat om één dader die een roodkleurige broek droeg. Hij zou een steekwapen hebben gebruikt, maar er is niemand gewond geraakt.

Met schaar weggejaagd
De overvaller heeft ook niets buitgemaakt, waarschijnlijk door het dappere optreden van de medewerker van het tankstation. “De medewerker van het tankstation is maar een klein mannetje, maar hij heeft de overvaller met een schaar verjaagd”, vertelt een getuige. Volgens de getuige is het niet de eerste keer is dat de medewerker is overvallen.

Buurtbewoners zouden hebben gezien dat de overvaller te voet naar het tankstation is gegaan en rennend is vertrokken. De politie houdt een buurtonderzoek.

In een burgernetmelding wordt het profiel van de dader concreter omschreven. De man zou 1,75 meter lang zijn, een bril dragen, een snorretje hebben, een donkere jas dragen en een rode sjaal voor zijn mond hebben gehouden.