Twee vermoedelijk gestolen busjes branden uit in Vlijmen

DSC03333

Twee bestelbusjes zijn in de nacht van zondag op maandag in vlammen opgegaan op de Wethouder van Buulweg in Vlijmen. Vermoedelijk werden ze kort daarvoor gestolen bij een bedrijf aan de Ertveldweg in Den Bosch. Dat meldt de politie op haar website.

Kort na middernacht werden de bussen weggenomen in Den Bosch. Een dik half uur later werden er twee soortgelijke voertuigen in Vlijmen aangetroffen. Ze stonden in brand. ,,We houden er sterk rekening mee dat het om de twee gestolen bestelbussen in Den Bosch gaat”, aldus de politie. Zekerheid is er nog niet, omdat de voertuigen door de brand niet direct geïdentificeerd konden worden. Ze zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Rond 01.45 uur is er een Burgernetmelding uitgegaan. De politie is nog op zoek naar getuigen.