Forse schade aan vrieshuis in Waspik door uitslaande brand

1575813911-picsay

In een vrieshuis aan de Dwarsweg in Waspik is zondagmiddag brand uitgebroken. Volgens eigenaar kan de schade oplopen tot in de tienduizenden euro’s. In de hal liggen voornamelijk bakkerijproducten opgeslagen. De buitenkant van het pand is zwartgeblakerd door het vuur. Het vuur is aan de voorzijde

Uitslaand

Het vuur werd rond 14.30 uur gemeld. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio was de brand uitslaand en was sprake van een flinke rookontwikkeling.  Brandweerkorpsen uit Raamsdonksveer, Waalwijk, s’ Gravenmoer en Waspik kwamen ter plaatse en wisten snel te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar naastgelegen panden. Bij het blussen werd onder meer gebruik gemaakt van een hoogwerker en een schuimblusvoertuig.