Auto rijdt over de vangrail en ramt twee geparkeerde auto’s bij benzinepomp

1578405174-picsay

Een bestuurder heeft dinsdagmiddag een flinke klap gemaakt op de A59 bij Sprang-Capelle. De auto reed over de vangrail en kwam vervolgens bij de benzinepomp tegen twee geparkeerde auto’s tot stilstand. De bestuurder en de bijrijder zijn naar het ziekenhuis gebracht.

De automobilist raakte door onbekende oorzaak van de A59. Hij reed daarna over de vangrail, ramde een bord van de ANWB, reed via een graskantje door een heg. Uiteindelijk botste de Mercedes tegen twee geparkeerde auto’s .

De ravage is groot. De Mercedes is aan alle kanten gedeukt en heeft een flinke ster in de ruit. Op de parkeerplaats van het Shell-pompstation liggen heel veel auto-onderdelen.

Hond niet gewond
Een van de geramde auto’s is een bestelbusje. Deze is enorm gedeukt en aan een kant opengescheurd door de klap. Bij de andere auto zit een gat in de achterruit. In het busje zat een hond, maar die is bij de botsing niet gewond geraakt.