Drone vindt na zoektocht geen drugslab in Waalwijk; niet duidelijk waar ‘amfetaminelucht’ vandaan kwam

DSC04630

Na een zoektocht met een drone naar een drugslab heeft de politie zondagavond geen drugslab aangetroffen aan de Industrieweg in Waalwijk. Dat meldt een politiewoordvoerder maandagochtend. Er hing een sterke ‘amfetaminelucht in de lucht hing’ bij het pand, waardoor agenten besloten onderzoek te doen.

Agenten gingen zondagavond op een melding van een mogelijke inbraak af en roken daarbij ook een sterke chemische lucht. De brandweer verrichte metingen in en rondom het pand, dat in opdracht van de politie werd opengebroken. Daarnaast doorzocht de politie vier panden van binnen. Hier werd niets gevonden.

Daarop werd besloten om het drone-team van de brandweer in te zetten. Met een warmtebeeldcamera werd vanuit de lucht gezocht. Maar een vondst van een drugslab bleef uit. ,,Alles bleek in orde”, zegt de politie. ,,Waar de chemische lucht vandaan kwam, is niet bekend.” De politie is gestopt met het onderzoek.