Man mishandeld op parkeerterrein Bachlaan Waalwijk

1578165478-picsay

Waalwijk – Een 18-jarige man is zaterdagavond 4 januari mishandeld door een man. De politie doet verder onderzoek. De verdachte is nog niet aangehouden.

De man zat omstreeks 20.00 uur samen met een vrouw in een auto op een parkeerplaats aan de Bachlaan toen ineens het portier werd opengerukt door een man. De man bedreigde het slachtoffer met een mes en gaf hem vervolgens meerdere vuistslagen op zijn gezicht. Het slachtoffer moest onder bedreiging in een auto bij de verdachte stappen. Er is enige minuten rondgereden en daarna mocht hij de auto weer verlaten. De achtergebleven vrouw had inmiddels alarm geslagen en agenten hebben haar en het slachtoffer opgevangen. Slachtoffer is door ambulancemedewerkers behandeld aan zijn verwondingen. Vermoedelijk gaat het om een conflict in de relationele sfeer. Slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De politie doet verder onderzoek.