Meerdere ongelukken op de Midden-Brabantweg bij Waalwijk en Kaatsheuvel

1580068166-picsay

Bij twee verschillende ongelukken op de Midden-Brabantweg hebben zondagavond auto’s blikschade opgelopen. Zeker een persoon raakte gewond en werd naar een ziekenhuis gebracht.

De eerste aanrijding was op de Midden Brabantweg bij Waalwijk. Daarbij ontstond een kleine kettingbotsing met drie voertuigen. Twee ambulances kwamen ter plaatse, volgens een omstander zijn er meerdere gewonden gevallen. Tijdelijk waren hier twee rijstroken dicht, hierdoor ontstond een file.
Tweede aanrijding
Daarna ontstond een tweede aanrijding op de Midden Brabantsweg bij Kaatsheuvel. Volgens de omstander kwam er veel verkeer uit de Efteling en ontstond een tweede aanrijding. Zes auto’s botsen op elkaar op de N261. Daarbij raakte zeker één persoon gewond, die is afgevoerd naar een ziekenhuis. Ook hierbij waren twee rijstroken afgesloten.