Wederom auto zwaar toegetakeld met zwaar vuurwerk Waalwijk

1579649318-picsay

Opnieuw is een auto flink beschadigd geraakt door vuurwerk in Waalwijk. Dinsdagavond rond 23.00 uur werd voor de tweede avond op een rij een geparkeerde auto toegetakeld met zwaar vuurwerk. Dit keer aan de Meester Sprenger van Eykstraat.

Meerdere buurtbewoners hoorden rond de klok van elf een harde doffe klap. Dit was afkomstig van vuurwerk dat onbekenden onder de motorkap hadden gelegd. Door de klap was de hele voorruit aan diggelen. Overal rondom de auto lagen stukken plastic.

Meester van Maanenstraat

Maandagavond was het al raak aan de Meester van Maanenstraat, een straat verderop. De eigenaresse van dat voertuig was behoorlijk geschrokken. De politie onderzoekt de zaak. Buurtbewoners zouden mensen hebben zien wegrennen.

Ook op de Markt in Kaatsheuvel werd deze week een auto vernield met vuurwerk.

BD.nl