Meerdere gewonden bij frontale botsing op glad wegdek van gevreesde afrit A59 bij Drunen

1582394205-picsay

Meerdere mensen zijn zaterdagavond gewond geraakt bij een frontale botsing met twee auto’s op de afrit van de A59 bij Drunen. De afrit wordt door de politie bestempeld als een glad stuk wegdek. De inzittenden zijn uit de auto’s gehaald en worden verzorgd door de hulpdiensten. Hoeveel mensen gewond raakten, is nog niet duidelijk. In totaal zijn drie ambulances gekomen. De afrit werd tijdelijk afgesloten. Het wegdek op de afrit is glad, daarvoor heeft de politie ook al gewaarschuwd. Op de gladde stukken zijn al meerdere aanrijdingen geweest. Er komt een nieuwe, stroevere laag, liet een wijkagent weten. Dat is helaas te laat voor de bestuurders die vandaag met hun auto frontaal op elkaar botsten.