Brand zorgt voor schade bij restaurant Duinrand in Drunen

1585120358-picsay

Bij restaurant Duinrand in Drunen heeft woensdagochtend een schoorsteenbrand gewoed. De vlammen en rook hebben voor flink wat schade gezorgd, onder meer op de zolderetage. Er kwam veel rook vrij bij de brand. Hoe het vuur kon ontstaan, is nog niet bekend. Restaurant Duinrand ligt aan het Steegerf, aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen.Er kwam veel rook vrij bij de brand, die ontstond in een haard van het privégedeelte, op de eerste verdieping van het restaurant. De brandweer was snel ter plekke om het vuur te doven. ,,Er is behoorlijke waterschade”, zegt eigenaar Sebastiaan IJsseldijk. ,,En we moeten de dakconstructie na laten kijken. Het valt alles mee vergeleken met ‘t Galgenwiel.” Dat Waalwijkse horecabedrijf brandde in 2012 tot de grond toe af; IJsseldijk huurde het destijds.

bron Brabants Dagblad