Auto in brand gestoken in Waalwijk, daders mogelijk te zien op camerabeelden

1590014301-picsay

Een auto is in de nacht van woensdag op donderdag in brand gestoken op de Koetshuislaan in Waalwijk. De politie doet verder onderzoek.

De hulpdiensten werden rond middernacht ingeschakeld voor een autobrand in de Koetshuislaan in Waalwijk. Een echtpaar dat de hond aan het uitlaten was, zag een brandend voorwerp op de motorkap liggen. Andere getuigen hadden de brandweer al gebeld.

Omdat het ging om een hybride auto, ging de brandweer voorzichtig te werk. Het vuur was vrij snel onder controle, maar toch moet de auto als verloren worden beschouwd.

’s Nachts liet de politie via Twitter en Facebook weten dat zij uitgaat van brandstichting en dat er een onderzoek wordt gestart. Daarbij worden ook camerabeelden bekeken waarop de daders mogelijk te zien zijn.