Buurman beschoten huis vindt tien kogelhulzen op straat: ‘Dit moet een waarschuwing zijn’

1589797204-picsay

Op een woning aan de James Ensorstraat in Waalwijk is zaterdagnacht tien keer geschoten. Een buurman, die wakker schrok van de schoten, vond tien hulzen op straat. Over het motief wordt in de straat niet getwijfeld. “Iedereen weet dat ‘ie in de drugs zit.”

De bewoner van het huis aan de James Ensorstraat lag nog te slapen toen zijn huis onder vuur werd genomen. De kogels eindigden allemaal in de bakstenen gevel en zijn duidelijk te zien vanaf de straat.

“Ik hoorde vier knallen”, vertelt een buurtbewoner. “Die waren zo hard, dat ik bijna uit m’n bed viel. Ik dacht dat m’n ramen eruit werden geslagen. Ik ben gelijk gaan kijken en vond tien hulzen op straat. Er was niemand meer te zien.”