Buurman onwel door spuiten van graffiti in Sprang-Capelle

20200530024958_FPMB5700

Een buurtbewoner van de Molenstraat heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag de politie gealarmeerd nadat hij zich niet lekker voelde vanwege een chemische lucht. Wat bleek? Zijn buurman was in de weer met spuitbussen.

Het gebeurde rond 02.20 uur. De politie kreeg een melding over het incident en besloot een kijkje te gaan nemen. De brandweer, die ook ter plaatse was gekomen, is de woning binnen gegaan waar de chemische lucht vandaan kwam. Daar bleek de bewoner druk bezig te zijn met het spuiten van graffiti. ,,En dat mag gewoon”, zegt een woordvoerster van de politie.

Naast stankoverlast kampte de buurman van de creatieveling door de chemische lucht ook met gezondheidsklachten. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor controle.

FPMB