Zoon haalt zijn moeder uit brandende woning in Kaatsheuvel

1590101385-picsay

Een vrouw is in de nacht van donderdag op vrijdag gewond geraakt door een felle woningbrand in Kaatsheuvel. Zij werd door haar zoon uit huis gehaald. Over de ernst van de verwondingen is niks bekend.

Rond 00.15 uur werd de brandweer opgeroepen voor een woningbrand aan de Monseigneur Volkerstraaat in Kaatsheuvel. De brandweer was enige tijd bezig om het vuur onder controle te krijgen. De oorzaak van de brand is onbekend.

Hond uitlaten

Een vrouw was in de woning in slaap gevallen. Haar zoon, die de hond aan het uitlaten was, kwam thuis en heeft zijn moeder uit de woning gehaald. Zij raakte wel gewond door de brand en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De woning brandde van binnen geheel uit. Ook de naastgelegen woningen liepen schade op door de ontstane rook.