Drunenaar (45) slaat man (49) die zijn dochter zou lastigvallen ziekenhuis in

1592834936-picsay

Een 45-jarige man uit Drunen heeft zondagavond een 49-jarige plaatsgenoot mishandeld op de Admiraalsweg. Hij was er volgens de politie van overtuigd dat zijn slachtoffer al maandenlang z’n tienerdochter lastig viel en besloot eigen rechter te spelen. De man werd aangehouden en het slachtoffer werd met verwondingen aan zijn hoofd naar een ziekenhuis gebracht. Het onderzoek van de politie heeft maandag aangetoond dat de mishandelde man niets met de stalking van het meisje te maken heeft. Het is nu aan de Officier van Justitie om te bepalen of de verdachte wordt vervolgd. Mogelijk moet hij voor een rechter, uiteindelijk de enige autoriteit in ons land die mensen wél mag straffen voor strafbare feiten, verschijnen.