Politie heeft nog ‘heel veel vragen’ over overval Bol.com

1595168790-picsay

Het onderzoek naar de gewapende overval van zondag op het distributiecentrum van Bol.com in Waalwijk is nog in volle gang. De politie tast in het duister over de precieze toedracht. ,,We hebben heel veel vragen en niet alle antwoorden”, zegt een woordvoerder.

De politie wil verder ‘zo weinig mogelijk’ kwijt over de overval, waarbij niemand gewond raakte. ,,We willen de daders natuurlijk niet in de hand werken.”

Daders voortvluchtig

De daders zijn voortvluchtig. De gewapende mannen drongen zondag omstreeks 9 uur het distributiecentrum binnen. Het lukte bedreigde medewerkers pas rond 14.50 uur alarm te slaan, waarna de politie massaal uitrukte. Het is nog onduidelijk wat er in de tussenliggende uren gebeurd is in het enorme pand aan de Waalwijkse Pakketweg. ,,Het onderzoek op het terrein is gisteravond laat afgerond. Het kan zijn dat we nog een keer terugkomen.”

Er is veel cameratoezicht op het terrein. ,,Wij gaan er ook vanuit dat de daders op beeld staan”, zegt de woordvoerder nog. ,,Alle beschikbare beelden worden opgevraagd en moeten nog worden uitgekeken.”

BD.nl