Man voor deur van café in Waalwijk overleden, geen sprake van een misdrijf

20200913051247_FPMB7341

Een man is in de nacht van zaterdag op zondag overleden voor de deur van een café dat hij die avond had bezocht. Een politiewoordvoerder laat weten dat na onderzoek is geconcludeerd dat er geen sprake is van een misdrijf. De hulpdiensten werden rond 03.30 uur gealarmeerd. De man had café Soul Kitchen aan de Stationsstraat bezocht en werd rond sluitingstijd naar buiten geholpen. Daar werd hij onwel waarop 112 is gebeld. Hulpdiensten waren snel ter plaatse en de man is nog gereanimeerd, maar dat mocht niet meer baten. Hij is op straat overleden.De politie zette de omgeving van het café af en startte een onderzoek naar het overlijden. Ook een schouwarts was aanwezig. Een woordvoerder laat zondagochtend weten dat op basis van de resultaten van het onderzoek is geconcludeerd dat er geen sprake is van een misdrijf.