Bestuurder schrikt van auto met gebroken wiel op N261 bij Waalwijk en slaat over de kop

1604060496-picsay

Een automobilist is op de N261 bij Waalwijk over de kop geslagen en in de berm tegen het talud terechtgekomen. Een auto die met pannen langs de weg stond zorgde er mogelijk voor dat de bestuurster schrok.

Op de vluchtstrook langs de N261 stond een auto met een afgebroken wiel. Een automobiliste kwam aanrijden en schrok vermoedelijk door deze stilstaande auto. Deze bestuurster raakte daarna van de weg en sloeg over de kop tegen het talud langs de weg aan.

Wonderwel raakte de bestuurder niet gewond door het ongeluk, maar ze is wel onderzocht door ambulancepersoneel. De auto waar zij in zat heeft forse schade opgelopen door het ongeluk en is door een takelbedrijf geborgen. De auto die met pannen langs de weg stond is door een garagebedrijf opgehaald.