Tweetal bedreigt man met mes in Kaatsheuvel en steelt telefoon en portemonnee

1603342176-picsay

Een man is donderdagmorgen om 5.40 uur beroofd van zijn telefoon en portemonnee. Twee mannen overvielen hem in een bushalte aan de Europalaan. Op die plek zat de man te wachten op een bus die hem naar Tilburg zou vervoeren. Maar voordat de bus arriveerde, kreeg hij plotseling bezoek van twee mannen. Zij eisten zijn mobiele telefoon en portemonnee, maar hij weigerde die spullen af te geven. Nadat de criminelen een mes toonden, besloot hij toch overstag te gaan. Vervolgens baanden de daders zich een weg richting Kaatsheuvel. Het slachtoffer liep vervolgens naar een nabijgelegen tankstation, waar hij alarm sloeg. De politie kwam ter plaatse, maar wist de daders niet te vinden. Ze is op zoek naar hen.