Gevonden lichaam in Bergsche Maas bij Sprang-Capelle is van vermiste man (66)

1605013255-picsay

In de Bergsche Maas is dinsdagmiddag een lichaam gevonden. Later die avond bevestigde de politie dat het gaat om het lichaam van de vermiste man (66) uit Sprang-Capelle.

De politie zocht dinsdag in de Bergsche Maas ter hoogte van het pontje tussen Dussen en Sprang-Capelle naar een 66-jarige man, die sinds maandagmiddag werd vermist. In de nabijheid van het water, waar de politie zocht, werd eerder op de dag de auto van de vermiste man leeg aangetroffen. Met een speciale boot van de Landelijke Eenheid speurde de politie het water af.

Even na drie uur ‘s middags werd er een lichaam aangetroffen in het water. ’s Avonds rond 19.00 meldde de politie dat het om het lichaam gaat van de vermiste 66-jarige man uit Sprang-Capelle. ,,Hij is niet door een misdrijf of een ongeluk overleden,” laat de politie op Twitter weten.