Lichaam gevonden in Bergsche Maas bij Sprang-Capelle waar politie zoekt naar vermiste man (66)

1605013617-picsay

In de Bergsche Maas is dinsdagmiddag een lichaam gevonden. Onduidelijk is nog of het gaat om de vermiste man (66) uit Sprang-Capelle, waarnaar de politie op diezelfde plek aan het zoeken is, meldt de politie.

De politie zoekt dinsdag in de Bergsche Maas ter hoogte van het pontje tussen Dussen en Sprang-Capelle naar een 66-jarige man, die sinds maandagmiddag wordt vermist. In de nabijheid van het water, waar de politie nu zoekt, is eerder op de dag de auto van de vermiste man leeg aangetroffen. Met een speciale boot van de Landelijke Eenheid speurde de politie het water af.

Even na drie uur ‘s middags werd er een lichaam aangetroffen in het water, maar volgens de politie is er nog niet bekend of het gaat om de vermiste man.