Muur bij begraafplaats Waalwijk stort in door foutje van automobilist: niet remmen, maar gas geven

1606581692-picsay

Het stuk muur bij de begraafplaats aan het St. Jansplein in Waalwijk is ingestort, omdat iemand met zijn auto er tegen aan is gereden. Het mysterie is daarmee opgelost. De bestuurder meldde zich afgelopen weekend al snel na de aanrijding. Het was een tijd onduidelijk hoe de muur kon bezwijken. Was die vanzelf ingestort of was er sprake van vernieling? Maar het blijkt uiteindelijk een foutje van een automobilist. Waar die had moeten remmen, gaf die per ongeluk gas. Het parochiebestuur is blij dat de bestuurder zich meteen heeft gemeld. De brokstukken worden dinsdag opgeruimd. De muur wordt later weer opgebouwd, maar het wachten is op de juiste stenen. Er komt tijdelijk een hek bij dit deel van de begraafplaats.