Vrouw overlijdt bij zwaar ongeluk met vier auto’s op Midden-Brabantweg

1604427877-picsay

Een automobiliste is dinsdagavond overleden bij een ongeluk op de Midden-Brabantweg bij Waalwijk. Vier auto’s botsten rond 18.00 uur op elkaar. De weg is in de richting van Tilburg naar Waalwijk afgesloten.

Hulpdiensten zijn massaal aanwezig op de plaats van het ongeval. Ook landde traumaheli op de weg om medische assistentie te verlenen aan het slachtoffer. Die hulp mocht niet meer baten. Rond 19.35 uur meldde de politie Tilburg dat de bestuurster was overleden aan haar verwondingen.

Voor zover bekend zijn er vier auto’s betrokken bij de botsing. De auto van de overleden vrouw is vooral aan de achterkant in elkaar gedeukt. Een andere bestuurder van een auto raakte lichtgewond. Hij wordt in een ambulance nagekeken.

Een van de gebotste auto’s staat omgekeerd op de weg. Achter de plaats van het ongeval ontstaat een file. De politie doet onderzoek naar de toedracht en hoort getuigen. Ook wordt er sporenonderzoek gedaan op de weg.