Ravage door ongeluk op A59 bij Sprang-Capelle, snelweg dicht

1609184479-picsay

Een ongeluk op de A59 bij Sprang-Capelle heeft maandagavond een grote ravage veroorzaakt. De snelweg is dicht tussen Waalwijk en Dussen, in de richting van knooppunt Zonzeel. Dat meldt Rijkswaterstaat.

Bij de botsing waren twee voertuigen betrokken, waarvan een met aanhanger. De ambulance en politie zijn ter plaatse. Het is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen. Op de snelweg ligt rommel en de vangrail is beschadigd geraakt.

Ter hoogte van knooppunt Empel is een omleiding ingesteld. Verkeer richting Breda/Antwerpen wordt aangeraden Eindhoven/Tilburg te volgen. Weggebruikers die naar Rotterdam moeten, kunnen het beste Utrecht volgen.

Inmiddels word het verkeer via de vluchtstrook geleid en worden de voertuigen getakeld.