donderdag 28 maart 2024
spot_img
HomeFotografieElf arrestaties in verband met drugshandel in Waalwijk

Elf arrestaties in verband met drugshandel in Waalwijk

Een groot onderzoek naar drugshandel in Waalwijk en omgeving heeft dinsdag 11 januari jl. geresulteerd in elf aanhoudingen en zeven huiszoekingen onder leiding van de rechter-commissaris. Er zijn negen verdachten in verzekering gesteld. Bij de zoekingen zijn onder meer tientallen grammen cocaïne, een kleine hennepkwekerij en tienduizenden euro’s aan contant geld aangetroffen.

De politie van het team Langstraat ontving via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) diverse signalen over drugshandel in het werkgebied. Door recherche onderzoek ontstond zicht op een groepering die in wisselende samenstelling zich zou bezig houden met de handel in verdovende middelen. Het gaat om meerdere deallijnen waarbij met name cocaïne na bewerking bij afnemers wordt bezorgd. Tijdens de actie zijn gisteravond ook twee kopers van drugs aangehouden. Zij zijn na verhoor weer vrijgelaten.

De overige negen verdachten die met toestemming van de officier van justitie zijn aangehouden betreffen zeven mannen en twee vrouwen in de leeftijd van 20 tot en met 61 jaar. Zij zijn afkomstig uit Waalwijk (6) ’s-Hertogenbosch (2) en Haarsteeg (1).

Foto:Politie

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!