zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieFietser zwaargewond nadat hij werd geschept door auto in Drunen

Fietser zwaargewond nadat hij werd geschept door auto in Drunen

Een fietser op de Spoorlaan in Drunen is maandagavond rond tien voor zeven zwaargewond geraakt na een botsing met een auto. De man is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De fietser werd door de auto geschept en landde vervolgens meters verderop op het wegdek. Het raam en de bumper van de auto raakte zwaar beschadigd. De weg tussen de rotonde bij de Stationsstraat en de rotonde bij de Lipsstraat was tot acht uur gesloten. De politie doet onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!