donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieVrouw gewond bij mishandeling in Kaatsheuvel, man aangehouden na zoektocht met politieheli

Vrouw gewond bij mishandeling in Kaatsheuvel, man aangehouden na zoektocht met politieheli

Een vrouw is woensdagavond gewond geraakt bij een mishandeling in een woning aan de Erasstraat in Kaatsheuvel. Een verdachte werd in de omgeving aangehouden. De vrouw raakte dusdanig gewond bij de mishandeling dat ze naar het ziekenhuis is gebracht. De verdachte vluchtte na het incident de wijk in. Een politieheli zocht de omgeving af en konden hem vinden. Hij werd in de omgeving aangehouden. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!