vrijdag 21 juni 2024
HomeFotografieBrand in een koeienstal in Babyloniënbroek, koeien ongedeerd

Brand in een koeienstal in Babyloniënbroek, koeien ongedeerd

In een koeienstal aan de Broeksestraat in Babyloniënbroek woedde zaterdagmiddag een brand. De brand werd rond 14.45 uur opgemerkt en de brandweer moest uitrukken. De brand woedde in een gierkelder van de stal, maar was snel onder controle. De gassen in de kelder waren gaan branden. Hoe dit kon gebeuren, is een raadsel en wordt nog onderzocht. De boer heeft volgens de brandweer erg goed gehandeld door de koeien snel uit de stal te krijgen. De koeien zijn dan ook ongedeerd gebleven.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!