maandag 17 juni 2024
HomeFotografieScooterrijder gewond na botsing tegen brug in Wijk en Aalburg

Scooterrijder gewond na botsing tegen brug in Wijk en Aalburg

Een scooterrijder is woensdagmiddag gewond geraakt toen hij in Wijk en Aalburg tegen een brug reed. Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. Volgens een ooggetuige zou de bestuurder de macht over de scooter kwijt zijn geraakt, botste hij tegen de brug en kwam hij hard ten val. De bestuurder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.  Een takelbedrijf heeft de scooter opgehaald.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!