zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieAuto belandt in sloot aan het Vooreinde in Waalwijk vrouw gewond.

Auto belandt in sloot aan het Vooreinde in Waalwijk vrouw gewond.

Aan het Vooreinde in Waalwijk is een vrouw met haar auto in de sloot terecht gekomen. Ze heeft bij de afslag  Waalwijk oost de draai in de weg gemist. Ze is vervolgens over de bult gelanceerd en op zijn kop in de sloot terecht gekomen. De vrouw is er zelf uitgeklommen en heeft bij mensen aangebeld. Die hebben de ambulance gebeld en ze is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Op dat stuk weg is al meerdere malen een auto uit de bocht gegaan. Een takelwagen heeft de auto uit de sloot gehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!