maandag 17 juni 2024
HomeFotografieFietser (74) overlijdt nadat hij op voorruit van vrachtwagen belandt in Waalwijk

Fietser (74) overlijdt nadat hij op voorruit van vrachtwagen belandt in Waalwijk

Een 74-jarige fietser uit Loon op Zand is dinsdag overleden bij een ongeval op de Biesbosweg in Waalwijk. De man werd door een vrachtwagen geschept en belandde op de voorruit. De man fietste rond 14.00 uur samen met zijn vrouw op de weg, die hij mogelijk wilde oversteken. Daarop werd hij door een tegemoetkomende vrachtwagen geschept. Hij raakte door de klap op de voorruit zwaargewond. De hulpdiensten kwamen met spoed om het slachtoffer medische assistentie te verlenen. Hij werd gereanimeerd, maar die hulp mocht niet baten. Hij overleed aan zijn verwondingen. Zijn identiteit is nog niet bekendgemaakt door de politie. Die doet op dit moment onderzoek naar de toedracht, waardoor de weg de komende uren is afgesloten. De vrachtwagenchauffeur is met agenten mee naar het politiebureau gegaan om een verklaring af te leggen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!