zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieClaxon van auto blijft hangen na botsing in woonwijk Vlijmen, buurt schrikt...

Claxon van auto blijft hangen na botsing in woonwijk Vlijmen, buurt schrikt wakker

Het was midden in de nacht, maar rond 02.45 uur zaten veel mensen aan de Groen van Prinstererlaan rechtop in bed. Een auto reed met vrij hoge snelheid tegen een boom, waarna de claxon afging. De omwonenden die vervolgens buiten gingen kijken troffen een vreemd tafereel aan. De auto had een paal uit de grond gereden en was vervolgens tegen de boom tot stilstand gekomen. De bestuurder liep in eerste instantie weg, maar kwam – zo getuigen camerabeelden van een buurman – al snel weer terug. Hij is daarna meegenomen in een ambulance, waarin ook politie meeging. Voor de zekerheid is een alcohol- en drugstest gedaan. Wat daaruit kwam is nog niet bekend. Volgens de man had hij de auto van een vriend geleend. De claxon die veel mensen in de buurt wakker maakte, werd uitgezet door de contactsleutel om te draaien. Bij het afslepen van de auto, rond 04.10 uur, ging de claxon nogmaals af. De sleepwagen nam de auto al toeterend mee.

foto’s FPMB

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!