donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieWielrenners geschept door auto in Loon op Zand, twee bestuurders aangehouden

Wielrenners geschept door auto in Loon op Zand, twee bestuurders aangehouden

Twee wielrenners zijn zondagmiddag geschept door een auto op de Loonsehoek in Loon op Zand. Ze zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Twee bestuurders van de betrokken auto’s zijn aangehouden.

Vermoedelijk wilde de een de ander inhalen en zagen ze zo de wielrenners over het hoofd. Het voorwiel van een auto ligt eraf en het ongeluk laat een flink spoor na op de weg. De fietsen staan aan de andere kant van het hek in een weiland.

De politie en twee ambulances zijn aanwezig om hulp te verlenen. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die is niet geland. De slachtoffers waren nog aanspreekbaar en zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!