maandag 17 juni 2024
HomeFotografiePersoon raakt zwaargewond bij val van trap in Waalwijk

Persoon raakt zwaargewond bij val van trap in Waalwijk

Aan de Irenestraat in Waalwijk is een persoon zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis na een val van de trap. Naast een ambulance werd ook de traumahelikopter opgeroepen. De arts uit de traumahelikopter ging met de ambulance mee naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats rond 15.00 uur op zondagmiddag. Het ambulancepersoneel is lange tijd bezig geweest met stabiliseren van het slachtoffer. Daarna werd het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies is gebeurd is nog niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!