maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto gaat in vlammen op bij autobedrijf Lage Ham in Dongen

Auto gaat in vlammen op bij autobedrijf Lage Ham in Dongen

Een auto vloog dinsdagmiddag rond 14.45 uur in brand bij autobedrijf Fens Occasion Center aan de Lage Ham in Dongen. De brandweer wist het vuur snel te blussen, maar de auto is desondanks helemaal uitgebrand. Medewerkers van het bedrijf probeerden de auto nog te blussen voordat de brandweer kwam, maar de auto bleef branden. De brandweer was na het blussen nog enige tijd bezig met nablussen. Wat de mogelijke oorzaak van de brand is, is nog niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!