maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto spint op N261 Loon op Zand en botst met vrachtwagen, weg...

Auto spint op N261 Loon op Zand en botst met vrachtwagen, weg tijdelijk dicht

Op de Midden-Brabantweg bij Loon op Zand zijn woensdagochtend een auto en vrachtwagen met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de auto raakte bij het ongeluk gewond. De weg, ook bekend als de N261, is tijdelijk gesloten.

Het ongeluk vond plaats toen de automobilist in wilde voegen met zijn auto. De wagen van de man begon te tollen toen hij in wilde voegen op de Midden-Brabantweg, maar de aankomende vrachtwagen kon een botsing niet meer voorkomen.

De bestuurder van de auto raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Wat zijn precieze verwondingen zijn, is nog onduidelijk. De N261 is tijdelijk gesloten in de richting van Waalwijk naar Tilburg, ter hoogte van Loon op Zand. Het is niet bekend hoe laat de weg weer wordt vrijgegeven.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!