maandag 17 juni 2024
HomeFotografiePolitie houdt vier bekenden uit drugswereld aan in Vlijmen

Politie houdt vier bekenden uit drugswereld aan in Vlijmen

De politie heeft dinsdagochtend bij een woning aan de Kamille in Vlijmen vier mannen aangehouden. Het gaat volgens de gemeente Heusden om bekenden uit de drugswereld. In de woning hadden ze alle voorbereidingen getroffen voor een grote hennepkwekerij. De politie heeft de aangetroffen spullen in beslag genomen.  Omdat de woning verder niet bewoond is, heeft burgemeester Willemijn van Hees besloten deze per direct te sluiten. De meeste woningen in de wijk zijn nog maar net bewoond. Tuinen en straten moeten nog worden aangelegd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!