donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieGetuigen gezocht! Explosie woning Heusden

Getuigen gezocht! Explosie woning Heusden

Heusden – De politie doet onderzoek naar een explosie aan de Zustersteeg in Heusden. Door zwaar vuurwerk werd flinke schade aan een woning veroorzaakt. De politie is op zoek naar de verdachte die gisteravond gevlucht is op een motor in de richting van de Westakker in Heusden.

Explosie
Rond 23.45 uur ontstond gisteravond een explosie bij een huis aan de Zustersteeg in Heusden .Deze explosie werd veroorzaakt door zwaar vuurwerk en zorgde voor flinke schade aan de voorzijde van de woning. Op het moment van de explosie waren twee volwassenen en vier kinderen in de woning aanwezig. Gelukkig kwamen de bewoners met de schrik vrij. Onze recherche gaat uit van een misdrijf en onderzoekt de zaak. Wij komen graag in contact met getuigen of mensen die ons meer kunnen vertellen.

Verdachte
De vermoedelijke dader vluchtte na de explosie op een motor richting de Westakker in Heusden. Wij zochten vannacht met meerdere eenheden en een helikopter naar deze verdachte, maar tot op heden hebben we deze nog niet kunnen aanhouden.

Onderzoek
Rechercheurs doen tactisch en technisch onderzoek op de locatie naar aanwijzingen en/of sporen. Op die manier proberen we meer informatie te vinden over de toedracht van deze explosie. Daarbij komen we graag in contact met mensen die hierover meer informatie hebben.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!