maandag 17 juni 2024
HomeFotografieMotorrijder gewond nadat hij onderuit ging door een bout op de weg...

Motorrijder gewond nadat hij onderuit ging door een bout op de weg in Kaatsheuvel

Een motorrijder is zaterdagochtend rond half twaalf op een rotonde op de Bevrijdingsweg in Kaatsheuvel onderuit gegaan en gewond geraakt. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Vermoedelijk lag er een grote bout in de weg. De man vertelde dat ineens zijn voorwiel weggleed en daardoor onderuit ging. Na onderzoek bleek er inderdaad een flinke M8 bout met moer en krassen erop bij de plaats te liggen waar de motorrijder onderuit ging. De motor raakte flink beschadigd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!