donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieBrand in dieselpomp Waalwijk

Brand in dieselpomp Waalwijk

Aan de Valkenvoortweg in Waalwijk heeft zondag een brand gewoed. De brand brak uit bij een dieselpomp, die mogelijk aangestoken zou zijn. De Waalwijkse brandweer kreeg rond 01.15 uur een melding van een buitenbrand aan de Valkenvoortweg. Eenmaal op locatie aangekomen, bleek dat er een dieselpomp in brand stond. Ook de politie kwam ter plaatse. Tegen de pomp lagen verschillende autobanden en stukken hout geplaatst, waardoor de politie brandstichting niet uitsluit. De brandweer heeft de brand kunnen blussen, het is niet bekend of er iemand is aangehouden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!