zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieMotorrijder botst tegen boom in Kaatsheuvel en raakt gewond

Motorrijder botst tegen boom in Kaatsheuvel en raakt gewond

Een motorrijder is donderdagavond gewond geraakt door een botsing tegen een boom op de Europalaan in Kaatsheuvel. Hij is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. De motorrijder verloor de macht over het stuur en schampte tegen de boom aan de kant van de weg, waarna hij op het fietspad terechtkwam. Door de klap raakte hij gewond aan zijn been. Het had volgens de hulpverleners erger kunnen aflopen als hij op een andere manier was gebotst. Hij is voor medische assistentie naar het ziekenhuis gebracht, zijn motor wordt getakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!