zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieMan botst met auto op paaltje en lantaarnpaal in Drunen: politie vindt...

Man botst met auto op paaltje en lantaarnpaal in Drunen: politie vindt lachgas

Een man reed in de nacht van vrijdag op zaterdag iets na 0.00 uur met zijn auto een paal uit de grond aan de Grotestraat in Drunen. Hij reed nog heel even door en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een lantaarnpaal. Vermoedelijk was er lachgas in het spel. In de auto troffen agenten een fles met met het spul aan. Ambulancepersoneel keek de jongens die in de auto zaten na, ze hoefden niet mee naar het ziekenhuis. De fles lachgas hebben ze leeg moeten laten lopen. Een takelbedrijf nam de auto mee.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!