zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieFikse schuurbrand zorgt voor paniek in woonwijk in Waalwijk

Fikse schuurbrand zorgt voor paniek in woonwijk in Waalwijk

In Waalwijk is zaterdagochtend een schuur in vlammen opgegaan. Het ging mis aan de Palestrinastraat, rond de klok van 10.30 uur. Hoe de brand ontstond, is niet duidelijk. Het vuur greep razendsnel om zich heen.

Omstanders probeerden nog om het vuur te blussen, maar daar was geen beginnen aan. De vlammen waren meters hoog. Door de vrijgekomen hitte vloog ook de schutting van één van de achterburen in brand. Ook de aanbouw van de woning stond gedeeltelijk in brand. Het ontstaan van de brand wordt nog onderzocht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!