donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieDode man aangetroffen in auto in Vlijmen, twee verdachten aangehouden

Dode man aangetroffen in auto in Vlijmen, twee verdachten aangehouden

De politie meldt dat er woensdagochtend een dode man is aangetroffen in een auto in Vlijmen. Inmiddels zijn twee verdachten aangehouden. Het lichaam werd om 07.00 uur gevonden in een geparkeerde auto in de Wilhelminastraat. De auto staat geparkeerd bij een pand van een organisatie voor arbeidsmigranten. Momenteel wonen volgens de politie tijdelijk mensen in het pand.

De politie meldt dat ook de twee aangehouden mannen in het pand wonen. Het is nog niet bekend waarom ze zijn gearresteerd. De omgeving van de woning is momenteel afgezet. Een woordvoerder van de politie meldt dat agenten sporen gaan onderzoeken en ook spreken met getuigen.

Mogelijk misdrijf

In de straat wordt er door agenten aangebeld om te praten met bewoners. Er zijn zeker vijf politiewagens te zien in de straat. De Forensische opsporing is ook aanwezig voor onderzoek. De politie meldt dat ze rekening houdt met een misdrijf. Voor de bewoners is slachtofferhulp aangeboden. Het is momenteel nog niet duidelijk hoeveel migranten er tijdelijk wonen in het pand.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!