donderdag 28 september 2023
spot_img
HomeFotografieWaalwijker betrokken bij ongeval Midden-Brabantweg Loon op Zand

Waalwijker betrokken bij ongeval Midden-Brabantweg Loon op Zand

Op 23 juli omstreeks 00.50 uur werd een aanrijding gemeld op de Midden-Brabantweg ter hoogte van Loon op Zand. Een bestuurder was daar van de weg geraakt en nam een stroomkast op zijn weg mee. De auto kwam op een aarden wal tot stilstand. De 27 jarige bestuurder uit Waalwijk bleek onder invloed van alcohol. Hij mocht zijn rijbewijs achterlaten op het politiebureau. Hij blies 605 ug/l, bijna 3x de maximale hoeveelheid. De auto werd weggetakeld. De man kan een proces-verbaal tegemoet zien.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!