donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieBrandweermannen redden jong kalfje van verdrinkingsdood

Brandweermannen redden jong kalfje van verdrinkingsdood

In Sprang-Capelle hebben twee brandweermannen vrijdagmiddag een jong kalfje van de verdrinkingsdood gered. Het kalfje werd rond 17.30 uur door omstanders gespot in een sloot aan de Hogevaart. Zij schakelden daarop direct de hulpdiensten in. Twee brandweermannen die ter plaatse kwamen hebben het onfortuinlijke beestje uiteindelijk uit het water gehaald. Hoe het kalfje in de sloot terecht was gekomen, is onduidelijk. Een boer uit de buurt ontfermde zich daarna over het dier en zal het kalfje daarna terugbrengen naar de rechtmatige eigenaar.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!