zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieGrote brand in loods bij agrarisch bedrijf in Almkerk: sein brand meester...

Grote brand in loods bij agrarisch bedrijf in Almkerk: sein brand meester gegeven

In een loods van een agrarisch bedrijf aan de Provincialeweg Zuid in Almkerk is zondagmiddag omstreeks 15.50 uur brand uitgebroken. Er vielen geen gewonden. Rond de klok van 18.00 uur gaf de brandweer het sein brand meester. De brandweer schaalde ’s middags op naar zeer grote brand omdat er sprake was van flinke rookontwikkeling: de rookpluimen trokken over het dorp heen, meldde een woordvoerster van de Veiligheidsregio. ,,Er is geen kans op overslag, dat is het goede nieuws.” Het ging om een loods van 20 bij 50 meter waar onder andere landbouwvoertuigen stonden opgeslagen. Brandweerlieden wisten te voorkomen dat de vlammen oversloegen op nabijgelegen schuren. De brandende loods kan volgens de woordvoerster als verloren worden beschouwd. Onderzoek van de brandweer wees uit dat er geen schadelijke stoffen bij de brand zijn vrijgekomen. Nu de sein brand meester is gegeven, begint de brandweer met nablussen. ,,Dat gaat nog geruime tijd in beslag nemen”, klinkt het. De oorzaak van de brand is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!